Bugs


About the Bugs category (1)
Incorrect flow-accounting on subinterfaces (1)
Hostfiles return wrong dns record (1)
Run out of Memory Crash (11)
PowerDNS Recursor returns SERVFAIL with wan-load-balancer ( 2 ) (21)
Problem loading configuration after reboot VyOS 1.2.0 in bare metal deployment (8)
Dead-Peer Detection in 1.2.0? (1)
VyOS 1.2.0 rolling - support for Intel 10Gbps nic varies between releases (8)
DMVPN spoke not working with 1.2 rolling. Works with 1.1.8 (1)
1.2 rolling - static routes not working (6)
No default route (12)
Issues encountered while upgrading from 1.1.8 to 1.2.0 (201904151631) (6)
Accept only pppoe / 24 pool and not larger on Accel (2)
Vyos 1.2-epa3 vs vyos 1.2.0 configuration (1)
VyOS runs out of memory (13)
Virt-sysprep fails with "error: no operating systems were found in the guest image" (1)
Showing ipsec status throws error when established (3)
VyOS 1.2.0 TFTP not work (3)
VyOS 1.2 rolling 30 Mbps on custom hardware (1)
Unable to build qemu image using vyos-build docker container (5)
BGP drops one pier when there are two paths advertised (1)
DNS forwarding config disappears every reboot (9)
Error commited configuration (2)
DHCPRelay has to be restarted when in a cluster (1)
Task md127_raid1:160 blocked for more than 120 seconds (1)
1.20 Reboot problem with Dell PowerEdge R220 (11)
DHCP Service: mknod Error (6)
Memory Leak on VyOS 1.2 (20180921) consumes 6GB in less than 7 days ( 2 3 ) (43)
Clustering heartbeat dying randomly - help with troubleshooting (Rel 1.2.0-rc11) (5)
IPv6 default route with PPPoE (3)