Bugs


VyOS 1.1.1 issue with pmacct and overall tuning of VyOS for extreme performance (11)
Can not change password (1)
Snmp error and no firewall log (1)
No such file. SS util (4)
Wireless with hw_mode=a and ACS does not work (5)
DNS requests coming from IPv6 link-local instead of global IPv6 address (3)
Flow is showing null interface for either incoming or outgoing port (1)
Flow accounting stops after time (5)
Vyos-1.2.0-rolling+201806150337 and load-balancing bug (4)
Rolling build | delete tun or delete bridge clears all of them (2)
Passwords cannot contain '$' symbol? (8)
inconsistency in wirelessmodem wlm interface behavior (could be bug?) (5)
Reboot causes BGP route map to drop before BGP session, tripping peer prefix filters (3)
Is this a bug? ipsec processes hang around after removing config with rollback in 1.2 rolling (1)
Vlan in vyos 118 vs 117 bug? (1)
DNS forwarding config disappears every reboot (6)
Source NAT SCTP does not work? Vyos 1.1.8 (2)
Some passwords show plain text on "show configuration commands"? (bug, or feature missing?) (1)
DNS not listening on VRRP address (9)
DNS forwarding problem on 1.2.0-rolling+201804180337 (8)
IPSec connection goes into create delete loop after ipsec params update (2)
Proxy arp - 50 % of packet loss (1)
When DR is down, VyOS doesn't update routes (5)
unable to download some http content (2)
Bonding on Vyos 1.1.7 seems to not work with Force10 (6)
VTI on IKEv2 issue on 999.201802130337 (1)
OpenVPN import failure from pfSense (2)
QOS Policy Route bug build 999.201711232137 (1)
NTP not starting automatically (9)
reboot interface rename (1)