Bugs


Topic Replies Activity
1.2.1-S2 stops responding to NAT, SSH slow 2 June 20, 2019
Null MAC leaking into peering fabric 5 June 13, 2019
Error building from source 3 June 6, 2019
Run out of Memory Crash 11 May 18, 2019
PowerDNS Recursor returns SERVFAIL with wan-load-balancer 21 May 11, 2019
Problem loading configuration after reboot VyOS 1.2.0 in bare metal deployment 8 May 10, 2019
Dead-Peer Detection in 1.2.0? 1 May 6, 2019
VyOS 1.2.0 rolling - support for Intel 10Gbps nic varies between releases 8 May 3, 2019
DMVPN spoke not working with 1.2 rolling. Works with 1.1.8 1 May 3, 2019
1.2 rolling - static routes not working 6 May 3, 2019
No default route 12 April 29, 2019
Issues encountered while upgrading from 1.1.8 to 1.2.0 (201904151631) 6 April 22, 2019
Accept only pppoe / 24 pool and not larger on Accel 3 August 7, 2019
Vyos 1.2-epa3 vs vyos 1.2.0 configuration 1 April 11, 2019
VyOS runs out of memory 13 April 10, 2019
Virt-sysprep fails with "error: no operating systems were found in the guest image" 1 April 3, 2019
Showing ipsec status throws error when established 3 March 28, 2019
VyOS 1.2.0 TFTP not work 3 March 27, 2019
VyOS 1.2 rolling 30 Mbps on custom hardware 1 March 26, 2019
Unable to build qemu image using vyos-build docker container 5 March 21, 2019
BGP drops one pier when there are two paths advertised 1 March 18, 2019
DNS forwarding config disappears every reboot 9 April 9, 2019
Error commited configuration 2 March 7, 2019
DHCPRelay has to be restarted when in a cluster 1 March 2, 2019
Task md127_raid1:160 blocked for more than 120 seconds 1 February 28, 2019
1.20 Reboot problem with Dell PowerEdge R220 11 February 22, 2019
DHCP Service: mknod Error 6 February 22, 2019
Clustering heartbeat dying randomly - help with troubleshooting (Rel 1.2.0-rc11) 5 February 11, 2019
IPv6 default route with PPPoE 3 February 10, 2019
L2tp/IPsec remote access VPN is not working 1 February 5, 2019